Cit thuiszorg

Wat is een cryolipolyse behandeling?

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met afvallen en dat is ook niet zo gek. Overgewicht is namelijk een groot probleem en steeds meer mensen willen daarom afvallen. Afvallen is een stuk gezonder voor jouw lichaam en je gaat er hierdoor ook een stuk beter uit zien. Toch zijn er mensen die nog veel vet overhouden bij het afvallen. Dit vet zit vaak opgehoopt op een bepaalde plek op het lichaam. Cryolipolyse behandelingen kunnen dan een heel erg goed idee zijn, maar wat is een cryolipolyse behandeling nu precies? In dit artikel vertellen we er alles over, zodat je er ook meer over te weten komt.

Wat is een cryolipolyse behandeling?

Een cryolipolyse behandeling is een nieuw ontwikkelde behandeling en kan heel erg handig zijn. Bij deze behandeling wordt er vet bevroren, waardoor je plaatselijk kunt afvallen zonder een operatie. Het is een nieuwe behandeling en deze behandeling doet ook helemaal geen pijn. Het is een behandeling die definitief vet verwijderd en dat is een groot verschil met andere behandelingen. Je kunt op deze manier veilig afslanken bij verschillende punten van jouw lichaam. Bij veel mensen is dit vet bij de heupen, maar in sommige gevallen kan het ook gaan om de benen. Bij de behandelingen wordt er gebruikgemaakt van een apparaat, waarmee ze de temperatuur van jouw huid kunnen veranderen. De vet cellen sterven af doordat ze worden bevroren en komen ook niet meer terug. Dit proces duurt een paar weken, maar dan ben je er wel echt van af.

Aanbieder vinden

Wil jij ook een cryolipolyse behandeling ondergaan? Dan is het belangrijk om op het internet een geschikte aanbieder te vinden. Er zijn namelijk niet veel klinieken die dit uitvoeren en de klinieken kunnen veel van elkaar verschillen. Vergelijk daarom de verschillende klinieken met elkaar die een cryolipolyse behandeling kunnen uitvoeren. De kliniek geeft op de website ook meer informatie over de behandeling en deze informatie kan nuttig zijn. Wil jij meer weten over de kosten van de behandeling? Vraag dan een offerte aan bij verschillende aanbieders, zodat je meer inzicht krijgt over de kosten.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door in onze blogs. Lees snel verder en maak er iets van!

Contactgegevens

Via info @ citthuiszorg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden